W Maldives

A W szállodák rendkívül népszerűek a modern és igényes utazók körében, akiknek fontos a minőségi szerviz, valamint a profi, de ugyanakkor fiatalos és barátságos személyzet. Pontosan ezek a W Maldives ismérvei. Mindemellett vidám, élettel teli és színes, akárcsak az itt töltött pillanatok.

 

Fesdu szigetén, egy ovális korallzátonyon fekszik, amely rendkívül jó búvárkodási helyszínnek számít. Cápáknak, rájáknak, teknőcöknek, és a szivárvány színeiben pompázó halak tömkelegének ad otthont. A szálloda igyekszik minden lehetséges módon óvni ezt a kivételes természeti környezetet, pl. energiatakarékos munkafolyamatokkal a “green housekeeping” jegyében.

 

A szálloda építészeti stílusa a W tipikus, friss és fiatalos jegyeit hordozza magában. A “Let it Glow” (Hadd ragyogjon!) jelszó fémjelzi, amit a sziget mentén élő foszforeszkáló medúzák és planktonok ihlettek.

77 villájával a kisebb szállodák közé tartozik. Mindegyik tágas, szellős, saját medencével, borhűtővel, Bose sound systemmel, Bliss kozmetikumokkal és W Mix Barral rendelkezik, ami a minibar “W szintre javított verziója”.

 

Saját yacht állománya van, úgyhogy a vendégek tudnak yachtot bérelni és ketteseben hajózni a naplemente felé. Ellátogathatnak Gaathafushi szigetére, ahol Robinson Crusoe történetébe illő kaland várja őket. A szálloda egészségmegőrző programja a Detox Retox and Repeat nevet viseli. Ezen belül lehet jógázni, sportolni, úszni a Wet nevű medencében, vagy kipróbálni egy-egy enyhén “adrenalin ízű” vízi sportot a Wave nevű vízisport klubban. A legmodernebb eszközökkel felszerelt konditerem az Energy “névre hallgat”, pihenni pedig az AWAY Spa-ban lehet.

A szálloda mottója Whatever/ Whenever®, vagyis Bármit/ Bármikor a vendég kedvéért.

 

Lokalitás: Fesdu sziget, északi Ari atoll

 

Transzfer a nemzetközi reptértől: 25 perces hydroplános repülés

 

GASZTRONÓMIA:

 

KITCHEN – fő étterem. A reggeli, ebéd és vacsora felszolgálási helye, nemzetközi konyha

FISH – idilli kis étterem az oceánba nyúló móló végén, friss halakkal és a tenger gyümölcseivel

FIRE – barbecue étterem a parton

SIP – bár, ahonnan fenomenális kilátás nyílik az Indiai óceánra és a naplementére, koktélokkal, sushival és sashimivel

WET – pool bár, burger, pizza, saláta és pasta kínálat

KADA – ázsiai fusion konyha. Az ételt hatalmas fa tálakon szolgálják fel az asztalok közepén, hogy minden vendég kénye-kedve szerint válogathasson az ínyencségek közül

 

 

27x Wonderful Beach Oasis

(ebből 3x twin Wonderful Beach Oasis)

188 m²

2 felnőtt + 1 gyerek

46x Fabulous Overwater Oasis

146 m²

2 felnőtt

3x WOW Ocean Escapes

(2 hálószobás)

323 m²

4 felnőtt

2 felnőtt + 2 gyerek

 

1x Extreme WOW Ocean Haven

(2 hálószobás)

492 m²

4 felnőtt

2 felnőtt + 2 gyerek

Lekérésre

Érdekel

Szeretnék ajánlatot kapni


You don't have permission to register