The Nautilus Maldives

Romantikus és elegáns, vadonatúj luxusszálloda. Mindössze 26 parti és vízi villát kínál, úgyhogy valóságos menedéket nyújt azoknak a pároknak, akik zavartalan pihenésre vágynak távol a valós élet gondjaitól. A szálloda filozófiája a szabadság és a privát zóna tiszteletben tartása.

 

A villák tágasak és levegősek, egymástól elegendő távolságra felépítve úgy, hogy a vendégek úgy érezzék, teljes magányban vonulhatnak vissza. Stílusukat a bohém hóbort jellemzi, valamint a nyers anyagok és meleg színek. Az enteriőr jellemzője a spirálszerű forma, melyet egy ikonikus tengeri élőlény, a nautilus csigaháza ihletett.

 

Ebben a szállodában nem szabnak határt a vendégek igényeinek és fantáziájának. Nem létezik reggeli idő, záróra vagy dress code- itt mindent szabad, bárhol és bármikor.

A csúcsminőségű szerviz velejárója a VIP fogadtatás a reptéren közvetlenül a leszállás után, a Nautilus Lounge és transzfer, édesség és pezsgő érkezéskor, vagy például a saját komornyik, aki a nap 24 órájában rendelkezésre áll.

 

Az itteni gasztronómiai élmények felülmúlhatatlanok. Az éttermek világszinten ütik a kivételes minőséget, akárcsak a medence melletti bár. A Zaytoun nevű étteremben megtalál mindent, amiért a Nautilus különleges: kreativitást, szenvedélyt, kényelmet, és az apró részletekben rejlő perfekcionizmust. A mediterrán, valamint a Keleti konyha ínyencségeit szolgálja fel, és a lagúna csendes vize fölé épült. Az Ocaso-ban grill és barbecue falatokat készítenek, a Thyme-ban a vendég megsütheti saját palacsintáját vagy steakjét, de természtesen a séf is szívesen elkészíti. A Naiboli nevezetű bárban  színes és izgalmas ízvilágú koktélokat szolgálnak fel.

 

A Solasta Spa-ban bármikor átadhatja magát a jógának vagy a meditációnak. Válasszon egyet a fiatalító, szépítő, vagy pihentető kezelések közül! Kiránduljon valamelyik környező szigetre, nézzem meg egy klasszikus filmet a csillagok alatt, hódoljon a búvárkodás vagy a sznorkellezés élvezeteinek – mindezt ötcsillagos verzióban! Néhány méterre a szigettől egy fantasztikus korallzátony húzódik. A közelben található a világhírű Hanifaru Bay is, valamint 30 búvárpont.

 

 

Lokalitás: Baa Atoll, UNESCO védett természeti térség

 

9x Beach House

280 m²

1 hálószobás

8x Ocean House

252 m²

1 hálószobás

3x Beach Residence

400 m²

1 hálószobás

2x Ocean Residence

453 m²

1 hálószobás

2x Beach Residence

545 m²

2 hálószobás

1x Ocean Residence

472 m²

2 hálószobás

1x The Nautilus Retreat

3 spálne

 

 

 

 

Lekérésre

Érdekel

Szeretnék ajánlatot kapni


You don't have permission to register