St. Regis Maldives Vommuli Resort

Valóságos ékkő a Maldív-szigeteki szálláshelyek koronáján.

Egy 9 hektáros szigeten fekszik a Dhaalu atollon, 45 percnyi repülőútra a Male-i nemzetközi repülőtértől.

 

A szigeten lezser és barátságos hangulat uralkodik, és Ön dönti el, hogy a nyaralás a pihenés, vagy az akció, buli és vízisportok jegyében telik. Ez egy valóságos menedék mindazoknak, akik önmaguk szeretnének lenni, meg akarnak feledkezni a mindennapok gondjairól, és ki akarják élvezni a trópusi hangulatot.

 

A vendégek fantáziájának itt semmi sem szab határt. Különbüző luxusvillák közül válogathatnak, bárhol és bármikor élvezhetik a gasztronómiai élményeket, minden gondjukat a személyes komornyikjuk vállára helyezhetik, és összeolvadhatnak az elegáns környezettel, amelyet a tenger világa ihletett és valóságos földi paradicsomra emlékeztet.

 

A sziget 4 részre osztható: Lagoon (lagúna), Beach (part), Jungle (dzsungel) és Coastal (tengerparti). A szálloda építésénél üegyeltek arra, hogy minél többet megőrizzenek a sziget kincsei közül, valamint hogy leróják tiszteletüket a káprázatos természet előtt. A szálloda építészeti stílusát a szigeten, és a tenger felszíne alatt élő csodás élőlények ihlették. A vízi villák a ráják kecses formáit idézik, míg a mólón található The Whale Bar Grill egy hatalmas bálna alakját öltötte fel.

A szállodakomplexum néhány “leg”-gel is büszkélkedhet. Itt található a legnagyobb spa a Maldív-szigeteken, amely teljes egészében a lagúna csendes vizére épült, valamint a szigetek legnagyobb lakosztálya, az 1.540 m²-es John Jacob Astor Estate. 

A búvár- és vízisport központon kívül teniszpályák, butik, fodrászat, szépségszalon, könytár, borospince, kölyökklub, jóga stúdió, főzőtanfolyam, valamint a Socialite nevű játékterem állnak a vendégek rendelkezésére.

 

Elhelyezkedés: Dhaalu atoll

 

Transzfer a Male-i nemzetközi repülőtérről: 45 perces hydroplán repülés

 

GASZTRONÓMIA:

 

Alba – fő étterem, mediterrán ihletésű nemzetközi konyhával

Decanter – borozó

Orientale – ázsiai konyha

The Whale Bar Grill – az óriásbálna formájú bárból lélegzetelállító kilátás nyílik a naplamentére és egzotikus koktélokat is felszolgálnak, mint pl. az Island Mary – a Bloody Mary St. Regis stílusban

Cargo – nap közben hajókonténer, este pedig egy meghitt étterem középkeleti konyhával

Crust & Craft – a bárt egy halászkunyhó ihlette, amit az építkezés kezdete előtt találtak itt. Ropogós pizzát, friss gyümölcsleveket, limonádékat és fagylaltot szolgálnak fel.

Ha párjával kettesben szeretne vacsorázni, szívesen főz Önöknek a szakács a villájuk teraszán, vagy bárhol a szigeten, a csillagok alatt, mezítláb a homokban.

 

 

14x Beach Villa with Pool

140 m²

 

4x Garden Villa with Pool

150 m²

 

12x Two-bedroom Family Villa with Pool

334 m²

2x Two-bedroom Beach Suite with Pool

531 m²

21x Overwater Villa with Pool

182 m²

14x Sunset Overwater Villa with Pool

182 m²

8x Overwater St.Regis Suite with Pool

282 m²

1x Caroline Astor Estate

(Three-bedroom Beach Suite with Pool)

620 m²

1x John Jacob Astor Estate

(Three-bedroom Overwater Suite with Pool)

1.540 m²

 

Lekérésre

Érdekel

Szeretnék ajánlatot kapni


You don't have permission to register