Soneva Fushi

Egy különleges, többszörösen díjnyertes szálloda, amelyet világhírű celebek is gyakran választanak úticélul. A Baa atollon fekszik, amely az UNESCO védett természeti egysége. Érkezéskor mintha egy másik világba csöppenne a vendég – magába szippantja őt a zavartalan nyugalom, és az utánozhatatlan trópusi hangulat.

A szálloda 1995-ben épült mint nyaralóhely, valamint Sonu és Eva, az alapító házaspár otthona. Akkor még nem is sejtették, milyen siker vár rájuk, és hogy egyszer egy kisebb szálloda lánc tulajdonosai lesznek. A Soneva Fushi úttörőnek számít a “mezítlábas luxus” trendben, amely a mai napig uralkodik a Maldív-szigeteken. Kövesse a szálloda “No shoes, no news” mottóját, és ennek jegyében közlekedjen bárhol a szigeten mezítláb – eddig ismeretlen, felszabadító élményben lesz része! Ha a sziget egy-egy távolabbi pontjára készül, pattanjon bringára, vagy hívja Mr. Fridayt, az Ön személyes komornyikját, aki egész tartózkodása alatt az Ön kényelmét szolgálja. A szigetet Robinson Crusoe története és kalandjai ihlették nemcsak építészeti stílusában, hanem az egész itteni életvitelt illetően.

A szálloda érdekessége, hogy mindössze 63 villából áll, melyek mindegyike szárazföldön áll, de 25 kategóriába vannak sorolva típusuk és a hálószobák száma szerint! A lenti áttekintésben csak az 1 hálószobás villákat részletezzük, de szívesen adunk ajánlatot 2, 3, 4, vagy akár 6 hálószobás villákra is. Mindegyikük rendkívül tágas terekkel, varázslatos trópusi spa fürdőszobákkal, és szinte mindegyik saját medencével rendelkezik. Stílusuk a vad romantika és “nyers” elegancia jegyeit tükrözi vissza. Ezekben a különleges villákban akár örökre el lehet “bújni a világ elől”, úgyhogy a szálloda idális választás olyan párok és családok számára, akik szeretnek elvonulni és egymás társaságát élvezni.

A sziget környékén fantasztikus búvárkodási lehetőségek vannak. A világhírű Hanifaru Bay többek között a kecses ráják otthona. A szerencsések merüléskor több száz raja között úszhatnak.

A szigeten talál még egy érdekességet: egy különleges csillagvizsgálót, amellyel Európából nem látható égitesteket figyelhet meg. Vegyen részt a gyerekekkel együtt üvegfújó tanfolyamon, főző- vagy koktél keverés leckéken. A Cinema Paradisoban klasszikus filmeket nézhet kényelmes babzsákon fekve a szabad ég alatt, miközben popcorn-t majszolgat, vagy egyet a 60 féle ízű ingyen fagyi közül.

Ha romantikára vágyik, próbálja ki Sonu egyik kedvenc időtöltését: töltse az estét kedvesével egy beduin sátorban a homokos parton. Kérésére a mesterszakács helyben ínycsiklandó vacsorát is főz.

Ha teljes kikapcsolódásra vágyik, válogasson a Six Senses Spa kezelései közül.

A legkisebbek a The Den kölyökklubban szórakozhatnak kedvükre, az idősebbek pedig a tini klubban. Nap közben sportoljon, ússzon, este pedig élvezze a naplementét koktéllal a kezében.

A sziget szívében található öko centrumban mindent feldolgoznak és újrahasznosítanak a papírtól kezdve, egészen a saját olaj préseléséig. Az újrahasznosított üvegből vendég művészek művészeti alkotásokat készítenek, amelyek aztán a helyi butikban megvásárolhatóak.

 

 

Lokalitás: Kunfunadhoo sziget, Baa atoll

 

Transzfer a nemzetközi reptérről: 30 perces hydroplán repülés, vagy 20 percnyi helyi járat, majd 12 perces motorcsónak út kombinációja

 

GASZTRONÓMIA:

 

Fresh in the Garden – mediterrán konyha a sziget saját kertjében termesztett zöldség és fűszernövények felhasználásával

Sobah´s Restuarant – helyi konyha modern felfogásban. Az étterem egy közeli lakatlan szigeten taláható.

Mihiree Mithaa – fő étterem, a reggeli, ebéd és vacsora felszolgálási helye

Down to Earth – mediterrán és nemzetközi konyha

The Wine Cellar – borospince több mint 7000 palack borral

So Hot – grill, pizza

So cool – csoki és fagyi

So Fresh – fűszerkert, ahol a vendégek téphetnek maguknak friss fűszereket az ételhez

So Delicate – sajt specialitások

Out of the Blue – emeletes komplexum a lagúna csendes vize felett 5 étteremmel és bárral (Once Upon a Table, Modern Japanese Kitchen, Chinese Kitchen, So Bespoke, So Hands On)

 

 

8x Crusoe Villa

(1 hálószobás)

235 m²

3x Soneva Fushi Villa

(1 hálószobás)

395 m²

 

 

6x Crusoe Villa with Pool

(1 hálószobás)

235 m²

5x Soneva Fushi Villa Suite with Pool

(1 hálószobás)

645 m²

11x Soneva Fushi Family Villa Suite/ with Pool

(1 hálószobás)

634 m²

Lekérésre

Érdekel

Szeretnék ajánlatot kapni


You don't have permission to register