Reethi Faru Resort

Barátságos hangulatú, laza légkörű szálloda kiváló ár-érték aránnyal és hasonló stílussal, mint testvérszállodája, a Reethi Beach. A szálloda 2017 novemberében nyílt. Egy kicsi, mindössze 600 x 350 m kiterjedésű szigeten fekszik a Raa atollon, Malétól északnyugatra. A korallzátony mindössze 80 m-re húzódik a sziget partjaitól. A nemzetközi reptérről egy 45 perces hydroplán repülés vezet ide, vagy pedig egy 20 perces helyi járat motorcsónak úttal kombinálva.

 

A szálloda a “bio” vagy “zöld” jelölést viseli. Az éttermekben számos egészséges, friss bio alapanyagból készült specialitást szolgálnak fel. Az egész sziget működése, főleg a mosási és tisztítási folyamatok, vagy az újrahasznosítás, mind a fenntarthatóság jegyében zajlanak. A helyi tengerbiológus vezetése alatt zajlik a korallzátony védelme, új korallok kiültetése, valamint aktivitások a vendégek számára is, amik játékos formában növelik a nyilvánosságban a környetet tudatosságot, valamint felhívják a figyelmet az óceánok védelmének fontosságára.

 

 

A 150 villa 7 kategóriába van osztva. Válogatni lehet a kerti villák közül, melyek néhány méterre az óceán partjától a buja trópusi növényzet közé vannak rejtve. Ezen kívül rendelkezésre állnak deluxe villák közvetlenül a parton, jacuzzis és két hálószobás verzióban is, valamint vizi villák is. Mindegyik légies és ízléses, az enteriőr stílusa pedig a sziget egzotikus hangulatát tükrözi vissza.

 

A vendégek szórakoztatását garantálja a vizisportok széles választéka, sznorkellezés és búvárkodás, a Coconut Spa, valamint az esti szórakoztató és zenés műsorok, táncestek, és karaoke.

 

 

Lokalitás: Filaidhoo sziget, Raa atoll

 

Transzfer a nemzetközi reptérről: 45 perces hydroplán repülés, vagy 20 perces repülés helyi járattal, motorcsónak úttal kombinálva

 

GASZTRONÓMIA:

 

Vakaru – fő étterem gazdag büfékínálattal és tematikus estekkel

Reethi Grill – grill specialitások

Dhiyavaru Bar & Restaurant – könnyű falatkák, széles italválaszték és kávé különlegességek

Huvandhu Garden – romantikus a’la carte étterem

Bárok: Haruge, Nala, Raalhu Vafé, Veyo, Sunset Bar.

 

30x Garden Villa

49 m²

2 felnőtt + 2 gyerek

3 felnőtt

43x Deluxe Beach Villa

64 m²

2 felnőtt + 2 gyerek

3 felnőtt

6x Family Deluxe Beach Villa

147 m²

4 felnőtt + 4 gyerek

6 felnőtt

25x Deluxe Jacuzzi Beach Villa

68 m²

2 felnőtt + 2 gyerek

3 felnőtt

44x Water Villa

78 m²

2 felnőtt + 2 gyerek

3 felnőtt

2x Water Suite

226 m²

4 felnőtt + 4 gyerek

6 felnőtt

 

 

Lekérésre

Érdekel

Szeretnék ajánlatot kapni


You don't have permission to register