Fairmont Maldives Sirru Fen Fushi

Stílusos, igényes, és kifinomult szálloda, amely a modern utazók minden elvárását teljesíti, sőt, felülmúlja azokat. A gyönyörű Sirru Fen Fushi szigeten található, amely a helyi divehi nyelven azt jelenti sziget a titokzatos vizekben. 600 hektáros lagúna veszi körbe, amely gazdag víz alatti elővilágnak ad otthont.

 

A szállodában ügyelnek a természet védelmére. Folyamatosan új korallokat telepítenek, és „teknős óvodát” üzemeltetnek. Ezekben a tevékenységekben a vendégek is részt vehetnek, élményeket gyűjtve így elsősorban a gyerekeknek. A szigeten ezen kívül fát is ültethetnek, vagy meglátogathatják a Coralariumot, azaz a víz alatti múzeumot.

 

Ami a programokat illeti, az élményszerzésnek csupán saját fantáziája szabhat határt: kiránduljon a környező lakott szigetek valamelyikére, és ismerje meg a helyiek kulturális örökségét, etessen delfineket, hajózzon ki éjszaka kedvesével a lagúnába vagy vacsorázzanak kettesben egy aprócska homokszigeten, amely dagálykor eltűnik, táncoljanak naplementekor a szálloda medencéje mellett, rendeljenek páros masszázst a Willow Stream Spa-ban, sportoljanak, ússzanak a 200 m-es medencében, vegyenek részt a főzőleckéken, vagy látogassák meg a sziget művészeti stúdióját.

 

A szálloda 120 stílusos és légies villát kínál, melyek eklektikus sármjukon kívül saját medencével, saját komornyikkal, Nespresso kávégéppel, Bose vagy Bang & Olufsen hangtechnikával, és széles borválasztékkal szolgálják a vendégek kényelmét. A gyerekek a Kid’ s Club-ban, míg a tinik a Teen Club-ban szórakozhatnak egyéni és csoportos programokkal, zenés és táncleckékkel, koruknak megfelelő játékokkal.

Családok és baráti társaságok részére minden kategóriás villákból rendelkezésre áll két-, három-, öt- vagy akár hét hálószobás verzió is.

 

Lokalitás: Sirru Fen Fushi sziget, Shaviyani Atoll

 

Transzfer a nemzetközi reptérről: 55 perces hydroplán repülés

 

GASZTRONÓMIA:

 

Raha Market – fő étterem gazdag büféasztalokkal, ahol a helyi és a nemzetközi konyha, valamint egészséges és finom fogások találkoznak

Azure – romantikus étterem fantasztikus kilátással az Indiai óceánra, tenger gyümölcseivel

Kata – autentikus japán étterem sky bar-ral a tetőn, ahol koktélokat, drága whiskeyt és szakét szolgálnak fel

Onu Onu -ikonikus bambusz bár a szálloda medencéjénél, ahol izgalmas koktélok, világhírű borok és nemzetközi sörök közül válogathatnak a vendégek

 

 

Beach Villa

(1 hálószobás, kilátás: Sunrise vagy Sunset)

357 m²

 

Deluxe Beach Villa

(1 hálószobás, kilátás: Sunrise vagy Sunset)

520 m²

Water Sunrise Villa

(1 hálószobás)

185 m²

Grand Water Sunset Villa

(1 hálószobás)

255 m²

Tented Jungle Villa

(1 hálószobás)

620 m²

Lekérésre

Érdekel

Szeretnék ajánlatot kapni


You don't have permission to register