The Westin Maldives Miriandhoo Resort

Modern és érdekes szálloda, a Marriott csoport tagja, ami a minőségi szerviz és nemzetközi sztenderdek betartásának záloga világszerte.

Mindössze 70 villából áll, vagyis relatíve kicsi, de minden bizonnyal barátságos szálloda. A villáknak kagylókra emlékeztető jellegzetes homlokzata van. Az enteriőr tágas, a lágy színek kontrasztban állnak a sötét bútorral, ami lezser eleganciát kölcsönöz a térnek. A technikai felszereltség nagyon kifinomult. A vendégek kényelmét Nespresso kávégépek, saját medencék, valamint a saját márkájú Heavenly Signature® Beds ágyak, és Heavenly® Bath fürdőszobák szolgálják.

Az egész szállodában a wellbeing holisztikus filozófiája uralkodik, azaz a test és lélek egyensúlyára, a megújulásra és aktív kikapcsolódásra épül a spa koncepció – Heavenly Spa by Westin- az ultramodern fitness terem – WestinWORKOUT, az egészséges gasztronómiai fogások, valamint a sport lehetőségek: vízisportok tömkelege, reggeli kocogás, amihez a recepción térképet is kérhet a vendég, búvárkodás és sznorkellezés, parasailing, yoga, és sok más. A legkisebbek a Westin Kids Club-ban játszhatnak és szórakozhatnak kedvükre.

 

Lokalitás: Baa atoll

 

Transzfer a nemzetközi reptérről: 30 perces hydroplán repülés, vagy 20 perces helyi járat, amit 10 perces motorcsónak út követ

 

 

GASZTRONÓMIA:

 

Island Kitchen – nyitott konyhás fő étterem

The Pearl – japán konyha

Hawker – ázsiai street food étterem európai illatokkal és ízekkel kombinálva

 

 

 

 

9x Island Villa with Pool

140 m²

 

29x Island Suite with Pool

164 m²

12x Overwater Suite

194 m²

17x Overwater Suite with Pool

194 m²

2x Two-bedroom Island Suite with Pool

297 m²

1x Two-bedroom Island Residence with Pool

508 m²

Lekérésre

Érdekel

Szeretnék ajánlatot kapni


You don't have permission to register