LUX* North Malé Atoll

Egy vadonatúj, különleges szálloda. A Lux* család második “háza” a Maldív-szigeteken. Ultra modern építészeti stílusának “megálmodója” a szingapúri Miaja Design House. A hagyományos bungallókat és villákat itt kortárs penthousok váltják. Mindegyikük vonzó látvány, a minimalisztikus vonások és a South Beach stílus impozáns találkozása. Az egyiknek saját yacht kikötője is van.

 

Mindegyik penthouse kétszintes, tartozéka pedig a saját medence és a Sky-Lounge, amely a tetőn található, és lélegzetelállító, 360˚ kilátást nyújt a szigetre és az Indiai óceánra. A tengeri szellő friss fuvallata, a jó zene és a tető teraszon felszolgált vacsora kombinációja garantáltan kellemes élmény lesz.

 

A szálloda kivételes gasztronómiai élményeket nyújt a vendégeknek. A Glow étterem a kreatív nemzetközi konyha otthona, az INTI peru-i és japán ínyencségeket szolgál fel. Az ICI-ban végtelen fagyi kínálatból válogathat, a tölcsért pedig frissen sütik a helyszínen. A szállodának saját kávé pörkölője is van– a Café Lux*-ban minden csésze kávéval a legjobbat kapja a világ fenntartható kávé ültetvényeiből.

 

A szálloda Exclusive All Inclusive ellátást kínál. Ennek köszönhetően nincsenek korlátok, bármelyik étteremben szabadon válogathat a menüből. Az all inclusive része több mint 80 féle bor, 40 fajta koktél, korlátlan üdítő kínálat, kávé különlegességek, minibár, széles alkohol kínálat, sőt a Sky Lounge-ban történő italfogyasztás is.

A búvárkodást, sznorkellezést és vízi sportokat a legfelsőbb fokon űzheti itt. Nemcsak gyönyörű korallzátony, hanem néhány búvárkodásra alkalmas barlang is található a sziget közelében.

 

A Lux* Me Spa gyönyörű átlátszó üvegpavilonjai a lagúna türkizkék vize fölött állnak és gyönyörű kilátást nyújtanak. Akárcsak az építészeti stílusa, úgy az igénybe vehető kezelések is szoros kapcsolatban állnak a természettel. A holisztikus koncepciót, amely a környezetünk, a hagyományos technikák, valamint a modern tudomány összhangjára épül, a világhírű wellness guru, Shirley Page dolgozta ki.

 

A Lux* márka arról hÍres, hogy szállodáiban a legkisebb részletekre is ügyel.

A penthouse előtt bármikor találhat egy üzenetet a palackban, amely kincsestérképet, ingyenes masszázs kupont, vagy egy vacsora meghívást rejt. A sziget szívében található a Kívánságfa. Ha a kívánságát szalaggal felköti az egyik ágára, nemcsak egy közeli gyermekotthont támogat, hanem nyerhet is a rendszeres sorsoláson.

Ha pedig hiányzik valaki, aki otthon maradt, nyugodtan hívja fel a telefonfülkéből. Ingyenes, mert a nyaralás jobban telik, ha halljuk szeretteink hangját.

 

Lokalitás: Olhalali sziget, Északi Malé atoll

 

Transzfer a nemzetközi reptérről: 15 perces hydroplán repülés, vagy 45 perces motorcsónakos utazás

 

 

 

15x Beach Villa

(1 hálószobás)

351 m²

2 felnőtt + 2 gyerek

3 felnőtt+ 1 gyerek

37x Water Villa

(1 hálószobás)

351 m²

2 felnőtt + 2 gyerek

3 felnőtt + 2 gyerek

5x Prestige Water Villa

(1 hálószobás)

369 m²

2 felnőtt + 2 gyerek

3 felnőtt + 1 gyerek

4x Beach Residence

(2 hálószobás)

680 m²

4 felnőtt

2 felnőtt + 3 gyerek

4x Over-Water Residence

(2 hálószobás)

680 m²

4 felnőtt

2 felnőtt + 3 gyerek

1x Lux* Beach Retreat

(3 hálószobás)

970 m²

6 felnőtt

2 felnőtt + 4 gyerek

4 felnőtt + 2 gyerek

1x Lux* Over-Water Retreat

(3 hálószobás)

997 m²

6 felnőtt

2 felnőtt + 4 gyerek

4 felnőtt + 2 gyerek

 

 

 

Lekérésre

Érdekel

Szeretnék ajánlatot kapni


You don't have permission to register