Hard Rock Hotel Maldives

A szálloda 2019.június 1.-jén nyitja meg kapuit a Crossroads Maldives komplexum részeként. Ez a térségben található első bevásárló- és szórakoztató központ, amely mindössze 15 percnyi motorcsónak útra található a fővárosi repülőtértől.

 

Aki már átélte a Hard Rock életérzést, pontosan tudja, mire számíthat ebben a szállodában: szabadságra, féktelenségre és szórakozásra.

Ebben a szellemben van berendezve 178 szobája, melyeket 8 kategóriába soroltak. Utazzon a párjával, családjával vagy barátokkal, egészen biztosan megtalálja itt az ideális szállást, amely a kor legmodernebb elvárásainak is megfelel.

 

A szobák kellemesek és tágasak, és mindegyikben kifinomult sound system áll a vendégek rendelkezésére, hogy a szobájuk kényelmében is zenélhessenek. A The Sound of Your Stay program keretén belül érkezéskor Ön kölcsönkérhet egy Fender gitárt és egy Crosley készüléket, amely végig a rendelkezésére áll.

Kényeztesse testét és lelkét a Rock Spa-ban, míg a legkisebbekre vigyáznak a több, mint 1.200 m²-n elterülő, multilinguális csapattal rendelkező Roxity Kids Club-ban.

A teenagerek szórakozhatnak a Teen Spirit Club-ban, vagy körbejárhatják a Crossroads boltjait, éttermeit, moziját, és a Maldives Discovery Center-t, amely a Maldív-szigetek csodálatos természeti adottságainak, történelmének és kultrális örökségének modern múzeuma.

 

Természetesen ebben a szállodában is a víz körül forog az élet. A búvárkodáson és sznorkellezésen kívül egy csomo vízi sportot űzhet, vagy kipróobálhatjta a Rock Om-ot, amely a jóga és a modern zene érdekes keveréke.

A Hard Rock Hotel-ben félpanziót, vagy teljes ellátást kérhet. Utóbbi esetében nemcsak a szálloda éttermeiben, hanem a Crossroads válogatott éttermeiben is étkezhet.

 

Lokalitás: Crossroads Maldives

 

Transzfer a nemzetközi reptérről: 15 percnyi motorcsónak út

 

GASZTRONÓMIA:

Sessions -fő étterem, a reggeli, ebéd és vacsora felszolgálási helye, nemzetközi konyhával

The Elephant and The Butterfly – pánlatin ízvilág, nyitva ebéd és vacsora idején

Pool Bar – könnyű ételek, nemzetközi konyha

Hard Rock Café – ikonikus amerikai fogások, nyitva ebéd és vacsora idején

 

 

32x Silver Sky Studio

46 m²

32x Silver Beach Studio

46 m²

16x Silver Family Suite (2 hálószobás)

107 m²

20x Gold Beach Villa

62 m²

37x Platinum Overwater Villa

75 m²

37x Platinum Overwater Pool Villa

76 m²

3x Rock Royalty Overwater Pool Villa (2 hálószobás)

144 m²

1x Rock Star Villa

445 m²

 

 

 

Lekérésre

Érdekel

Szeretnék ajánlatot kapni


You don't have permission to register