Diamonds Thudufushi

A Diamonds Athuruga testvér szállodája. Nagyon hasonló stílusú, de egy kategóriával magasabb szintű. Szintén kis szálloda – 72 villája van – barátságos, meghitt és romantikus, elsősorban pároknak ajánlott.

Ezt a szigetet is gyönyörű természeti környezet, fehér homokos partok és kristálytiszta vizű lagúnák jellemzik. A fehér homokot jelképezik a villák fehér tetői, melyek egyedi hangulatúvá teszik őket. A sok fa használata szimbolizálja a természetet, a kék színvilág pedig a tengert.

 

A Diamonds csoport olasz tulajdonban van. Az olasz nyitottság és életszeretet, akárcsak a minőség iránti elhivatottság és vendégszeretet visszatükröződik a szolgáltatások minőségében, és a konyhában is.

A két Diamonds szálloda csupán félórás hajóútra van egymástól, úgyogy akár kombinálni is lehet az itt tartózkodást.

 

A passzív pihenés kedvelői a Serena Spa-ban lazíthatnak egy-egy privát, vagy páros masszázs közben. A romantikus hangulatot fokazhatja egy vacsora a sziget valamelyik csensed sarkában, ahol a szerelmes pár az óceán és a csillagok társaságában töltheti az estét. Azokra az estékre, amikor szórakozásra vágynak, játékkonzolok, vagy esti zenés és szórakoztató programok állnak rendelkezésre.

 

Az aktív pihenés kedvelői vizisportok széles választékából válogathatnak, edzhetnek a modern konditeremben, jógázhatnak, vagy részt vehetnek a sziget tengerbiológusa által szervezett programokon. Az all inclusive csomag része 1 hajókirándulás is. Az egyik legérdekesebb az Ari Safari, ahol a trópusi színes halakon kívül még teknősökkel, rájákkal, sőt cápákkal is lehet találkozni. A PADI minősítésű búvárközpont oktatói rendelkezésre állnak kezdő és haladó búvárok számára is.

 

A Diamonds Thudufushi All Inclusive szálloda. A fő étteremben fogyasztható napi háromszori étkezésen és italcsomagon kívül az ár magában foglalja a minibárt, welcome drinket, wifit a szálloda egész területén, beleértve a szobákat, nem motorizált vizi sportokat, sznorkellezést, és 1 hajókirándulást.

 

 

Lokalitás: Ari atoll

Transzfer a nemzetközi repülőtérről: 25 perces hydroplán repülés

 

 

GASZTRONÓMIA:

Maakana Main Restaurant – fő étterem bőséges büfékínálattal

Maakana Main Bar – széles italkínálat

Veli Beach Bar – széles italkínálat, könnyű falatok, és egzotikus koktélok

Onda Overwater Restaurant & Bar – a´la carte fusion étterem és bár a lagúna vize fölé építve

Farivalhu – helyi konyha

Thila – japán konyha

Kakuni – tenger gyümölcsei

 

5th edition 2019 Dining with the Stars – a Diamonds szállodákban világhírű Michelin séfek vendégeskednek, gazdagítva így a menüt. és feledhetetlen gasztonómiai élményeket biztosítva a szállóvendégeknek

 

 

31x Beach Bungalow

40 m²

3 felnőtt + 1 gyerek

16x Beach Junior Suites

55 m²

3 felnőtt + 1 gyerek

2 felnőtt+ 2 gyerek

14x Water Villas

50 m²

2 felnőtt + 1 gyerek

3 felnőtt

7x Jacuzzi Water Villas

50 m²

2 felnőtt + 1 gyerek

3 felnőtt

2x Two-bedroom Water Villas

170 m²

4 felnőtt + 2 gyerek

6 felnőtt

Lekérésre

Érdekel

Szeretnék ajánlatot kapni


You don't have permission to register